Znate li tko je žena sa slike iz Borova Sela iz 1991.? Traži se identitet – nagrada za informaciju

Na društvenim mrežama pokrenuta je inicijativa traženja informacija o identitetu žene sa slike nastale 1991. u Borovu selu. Tražena ženska osoba plave kose dovodi se u vezu s nestankom Selme Musić, koja je kao sedmogodišnja djevojčica nestala u Srebrenici.

Selma Musić iz Srebrenice je deportirana kao sedmogodišnjakinja bez pratnje, u općem metežu nastalom za vrijeme genocida u srpnju 1995. godine i od tada joj se gubi svaki trag. Obitelj za njom traga već 25 godina, a nedavno je pronađen videozapis koji potvrđuje da je ona živa stigla na slobodni teritorij u Kladnju. Obitelj svoju djevojčicu neumorno traži gotovo 3 desetljeća.

Žena s fotografije iz Borovog Sela iz 1991. prema mišljenju mnogih neodoljivo podsjeća na osobu koja je viđena četiri godine kasnije pokraj Selme, a mnogi su potpuno uvjereni da je riječ o istoj osobi.

Damir Markuš – Kutina, hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata na društvenim je mrežama pokrenuo inicijativu među Vukovarcima i onima koji poznaju to područje o identitetu spomenute osobe. Za informaciju o identitetu, ukoliko se potvrdi i pokaže točnom, nudi se i novčana nagrada!

Anonimnost izvora je zajamčena, a ukoliko imate bilo kakve informacije, možete se javiti i na redakcijski mail [email protected]. Svaka pomoć je dobrodošla da se rasvijetli jedna tužna sudbina, ukoliko je moguće.

Tražena osoba nalazi se na sljedećoj fotografiji:

www.za-dom.com

POVEZANE OBJAVE

Podržimo humanitarnu udruguspot_img

Možda će vas zanimati