Poziv na tradicionalni pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu: ove godine sudjeluju i pripadnici Hrvatske vojske

Četvrtog lipnja 2022. godine održava se 5. pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu u organizaciji Udruge SJP Grom PU Karlovačke i hrvatskog planinarskog društva Gora – Zagreb. Ovim putem poziv organizatora prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,
pozivamo vas na 5. POHOD ZA HRVATSKE BRANITELJE POGINULE NA VELEBITU koji će se održati 4.6.2022. na relaciji Mali Alan – Dušice – Sveto brdo u organizaciji Udruge SJP Grom PU Karlovačke i HPD Gora – Zagreb.

Ovim pohodom odajemo počast svim hrvatskim braniteljima koji su branili naš Velebit od Visočice do Tulovih greda. S nama će ove godine hodati i pripadnici Hrvatske vojske!

Plan pohoda

Polazak:
Okretište na šumskoj cesti Mali Alan – Dušice. Moguće doći osobnim autom. Sudionici se mogu podijeliti u dvije grupe, ovisno idu li na Sveto brdo ili samo do Dušica.
8:30 – polazak grupe I – okretište – Dušice – Sveto brdo
11:00 – polazak grupe II – okretište – Dušice
14:00 – Sveta Misa za hrvatske branitelje na Dušicama (Stanovi Jurjevića), po povratku grupe I sa Svetog brda
15:30 – povratak prema okretištu
18:30 – planinarski grah u hostelu Sveti Rok.

OBAVEZNE prijave za grah do 1.6. isključivo na 0993402410 (hostel).
Prijave i info: planinari: hpd.[email protected] braniteljske udruge: [email protected] (SJP Grom)

Vidimo se na Velebitu! Grom & Gora

Organizatori zadržavaju pravo izmjene plana i programa u slučaju nepredviđenih okolnosti.

I mi se pridružujemo pozivu organizatora i pozivamo sve koji su u mogućnosti da se odazovu i da zajedno odamo počast hrvatskim herojima poginulima na Velebitu. Neka bude ponosno, dostojanstveno i veličanstveno, kako oni zaslužuju!

www.za-dom.com

POVEZANE OBJAVE

Podržimo humanitarnu udruguspot_img

Možda će vas zanimati