Uvjeti kupovine

1. Naručenu robu isporučuje Code magnet d.o.o. ili njegov partner-dostavljač, a u slučaju da po robu dolazite osobno, točna adresa na kojoj se može napraviti preuzimanje robe biti će naznačena u procesu odabira dostave.

2. Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se: gotovinom po primitku pošiljke, virmanskim ili kartičnim plaćanjem. Naručena roba će biti poslana po primitku uplate. Na uvjete kupnje primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Kupac

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje putem telefona, faksa, e-maila ili u internet trgovini za-dom.com (u daljnjem tekstu Kupac).

Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca.
 
Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: Code magnet d.o.o. (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

Poslovna sposobnost

Prihvaćanjem Uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve, poznate mu, zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem e-shopa.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem i korištenjem za-dom.com prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam vašu suglasnost da vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

Cijene

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja. Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koji se izračunavaju pri završetku kupnje. Razredi dostavnih troškova navedeni su u odjeljku dostava i reklamacije.

Naručivanje

Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem stranice za-dom.com, a Kupac o istoj dobiva obavijest na e-mail adresu. Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može navedene u narudžbi, a o roku i/ili nemogućnosti isporuke ostatka će pismenim putem na e-mail adresu obavijestiti Kupca.

Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Odluči li se Kupac na otkazivanje preostalog djela narudžbe, a već je izvršio uplatu, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 7 radnih dana od zaprimanja odluke o otkazivanju i to uplatom na račun. Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada Kupac elektroničkim putem završi narudžbu i na ekranu mu se ispiše broj narudžbe kao i obavijest o uspješno zaprimljenoj narudžbi.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu unesenu u elektronski obrazac.

Privatnost podataka

U ime za-dom.com webshopa obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici za-dom.com webshopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o odgovornosti

Informacije o proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga. Ne preuzimamo  nikakvu odgovornost načinu na koji će Kupac koristiti informacije o proizvodima.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovog rukovanja proizvodom koje nije u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći.