Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata: Podrška Ukrajini! Svi mi koji smo ratovali znamo cijenu mira koja se plaća krvlju i životima!

Zadnjih dana možemo, u medijima slušati, gotovo isključivo, o situaciji o Ukrajini. Kao i u raznim drugim slučajevima svi o rusko-ukrajinskom ratu imaju svoje mišljenje i analize, no ipak prevladava podrška ukrajinskom narodu koji je, objektivno, žrtva agresije.

Podržali su Ukrajinu tako saborski zastupnici, navijači hrvatskih klubova i brojni pojedinci, a nedavno se podršci pridružila i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata Republike Hrvatske. Priopćenje predsjednika Udruge, Steve Culeja prenosimo u cijelosti:

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata Republike Hrvatske ovim putem najoštrije osuđuje besmislenu vojnu agresiju Rusije na Ukrajinu tijekom koje agresori Rusi, osim vojnih ciljeva, kukavički napadaju civilne objekte i narod Ukrajine.

Izražavamo svoju iskrenu potporu i solidarnost napadnutoj Ukrajini. Kao izravni sudionici obrambenog Domovinskog rata u potpunosti razumijemo teret agresije na vlastitu domovinu, dom i obitelj, te podržavamo sve branitelje Ukrajine koji u ovom ratu sa srcem i velikom hrabrošću brane svoje. Štitite suverenitet svoje države i pravo na siguran i miran život svoje obitelji. Branite se od ratnih zločinaca, okupatora, osvajača, neprijatelja, podmuklog i nepozvanog gosta, jer kad ratne strahote završe pobjedom pravednika ostat će čast i SLAVA UKRAJINI!

Svi mi koji smo ratovali znamo cijenu mira koja se plaća krvlju i životima i zato ovim putem poručujemo svima koji na bilo koji način potiču ruski rat protiv Ukrajinaca – „STOP the war in Ukraine!“. Učinimo apsolutno sve, pa i nemoguće, kako bi osigurali MIR!

Pridružujemo se, kao portal, željama USPDR za osiguranjem mira i molimo za mir i za što manje nedužnih žrtava!

www.za-dom.com

POVEZANE OBJAVE

Podržimo humanitarnu udruguspot_img

Možda će vas zanimati