Novinar Indexa odvratno “prepjevao” hrvatsku budnicu: Opsjednutošću fekalijama dotaknuo je novo dno

Novinar Indexa, Gordan Duhaček, nakon što je na krajnje neprimjeren, vulgaran način “prepjevao” staru hrvatsku pjesmu “Vila Velebita” i time pokazao, u prvom redu, nedostatak talenta, ali i čini se, sklonost koprofiliji, ovaj je put objavio vulgarnu i odvratnu verziju pjesme “Oj, Hrvatska mati”. Koprofilija je, inače, seksualno uzbuđivanje i privlačnost prema ljudskom izmetu. Duhaček inače ističe kako je, citiramo, “njegova prednost što je peder”, tako da možda odavde dolazi do tih sklonosti, koje ipak, sa sigurnošću ne možemo potvrditi, no možemo sasvim sigurno reći kako se radi o uistinu odvratnom uratku kojega je objavio na svom Twitter profilu.

Ovako je izgledao dio veleumne tvorevine ovog “prajdizana”:

Činilo se da niže od toga ne može, no ipak, Gordan se potrudio i prokopao malo dublje po fekalijama u potrazi za inspiracijom. Ovoga puta, ubacio je fekalije u pjesmu “Oj, Hrvatska mati”, u narodu poznatu i kao “Zovi, samo zovi”, koja se često navodi i kao jedna od neslužbenih himni Republike Hrvatske.

Ovo je toliko odvratno da ne zaslužuje komentar. No, ono što komentar ipak zaslužuje, dolazi u sljedećem komentaru:

“Nije stvar u tome da bude dobro, stvar je u tome da domoljubi polude.” – govori “prajdizan” Duhaček. Izazvalo bi to možda i neku konkretniju reakciju, da je on u svome vrijeđanju kreativan, ili imalo talentiran za humor, satiru ili kako se već vrijeđanje i omalovažavanje danas naziva. Na (ne)sreću, on to nije, no ovoga se puta otvoreno stavio na stranu onih koji Hrvatsku ne vole. Zašto? Pa cilj mu je da domoljubi polude. Dakle želi izazvati negativnu reakciju domoljuba. Dakle, on nije domoljub, već, očito, neka vrsta anti-domoljuba.

Prema definiciji, domoljub je onaj koji voli domovinu i narod. A “prajdizan” ovim činom otvoreno govori kako on domovinu i narod ne voli. Vjerojatno se radi i o mržnji s obzirom na odvratnost tekstova koje je napisao. Pjesma svakako ima veze s fekalijama jer u svakom slučaju nalikuje na mentalni proljev dotičnog, no on se time očito jako ponosi.

Duhaček je inače, iz Bosne i Hercegovine, a piše za portal Index.hr i redovito govori o stanju u Hrvatskoj, možete pretpostaviti u kakvom tonu. Ostaje nejasno zašto se toliko brine o Republici Hrvatskoj i pojavama u njoj, ako on domovinu i (hrvatski) narod ne voli? Možda je trebao opjevati gazdu svog portala, pravomoćno osuđenog za utaju poreza, Matiju Babića, svakako bi bilo primjerenije…

www.za-dom.com

POVEZANE OBJAVE

Podržimo humanitarnu udruguspot_img

Možda će vas zanimati