Hrvatska povijest: Prva hrvatska majica u čast Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana

Facebook stranica Hrvatska Povijest – od A do Ž, jedna je od najvećih zajednica takve vrste na društvenim mrežama. Kako samo ime stranice govori, bave se čuvanjem sjećanja na slavnu hrvatsku povijest, od stoljeća sedmog, do današnjih dana. Ekipa mladih ljudi svakodnevno marljivo radi, ne bi li spasila od zaborava znane i neznane velikane iz naše povijesti. Često surađujemo sa stranicom Hrvatska povijest, čiji su nam administratori nesebično ustupili neke od svojih materijala na korištenje, te su nam također dali prostor za dijeljenje naših tekstova na njihovoj stranici.

Stoga smo, kao neki vid zahvale, odlučili podržati njihovu hvalevrijednu akciju. Naime, svi vi koji pratite naš rad, znate koliko se trudimo oživjeti sjećanje na hrvatsku povijest, s naglaskom na Domovinski rat, a trudimo se proširiti područje djelovanja i na ostale aspekte povijesti, ali i hrvatske sadašnjosti i budućnosti, kako bi barem na simboličkoj razini doprinijeli jačanju nacionalne svijesti i buđenju hrvatskog ponosa. Uvijek podržavamo našu mladost u njihovim naporima za boljitak društva, tako smo i sada odlučili podijeliti dizajn majice u čast Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana.

Iza majice stoji upravo ekipa stranice Hrvatska Povijest – od A do Ž, a dizajn za majicu djelo je našeg urednika, Maxa Križanića.

Majicu možete naručiti klikom na sliku:

Prva hrvatska majica u čast Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana
Prva hrvatska majica u čast Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana

S ponosom nosite lik hrvatskog bana po kojem ime nosi Vojno Učiliste Petar Zrinski i junaka Frana Krste Frankopana! Uz Frankopanovo geslo: NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO!

Još jednom se zahvaljujemo ekipi sa stranice Hrvatska Povijest – od A do Ž, a vama svakako preporučamo, ako već niste, označite njihovu stranicu se “Sviđa mi se” jer se tamo zaista može pronaći mnoštvo kvalitetnih materijala iz bogate hrvatske povijesti.

www.za-dom.com

POVEZANE OBJAVE

KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Podržimo rad humanitarne udruge

Možda će vas zanimati

Divide et impera: Predsjednički izbori kao pokazatelj licemjerja među Hrvatima

Iako utrka za Predsjednika Republike Hrvatske još nije službeno započela, zagrijavanje prije starta je više nego dinamično. Već sada tako imamo mnoge...

NAJAVA: Biciklistički ultramaraton u čast Blage Zadre

U povodu 28. obljetnice pogibije heroja Domovinskog rata i heroja obrane grada Vukovara generala Blaga Zadre na inicijativu umirovljenog bojnika Ivice Lozine...

Nikola Duspara: Prva demokracija

„Osuđene na smrt držim, Nepodobne mome štabu, Pustit ću vam, evo, jednog, Il' Isusa il' Barabu.“ Ushićena rulja urla, Ne zatvara svoje ralje: „Baraba je naš ideal, Nek' Baraba živi dalje!“ „A...