The Croatian Project donosi kvalitetne domoljubne filmove u vaše domove

The Croatian Project udruga je koja se bavi promicanjem hrvatskih vrijednosti u inozemstvu. Njihov prvi veći projekt je bilo prikazivanje filma General, za koji su dobili ekskluzivna prava, te su organizirali niz projekcija u Europi, Australiji i Americi.

Udruga je sada pokrenula novi projekt prikazivanja filmova na internetu kako bi olakšali ljudima boravak kod kuće. Ideja je nastala zbog trenutne svjetske krize s koronavirusom. Budući da nas svi ohrabruju da ostanemo kod kuće, TCP je želio pružiti Hrvatima iz cijelog svijeta mogućnost da gledaju svoje omiljene filmove. Filmovi će se redovito objavljivati, kako bi u njima mogli uživati ​​svi, bilo gdje u svijetu.

Trenutno možete pogledati film Jakova Sedlara, “Hrvatske sportske legende”, o 120 godina hrvatskog sporta uz dosad nepoznate priče najvećih hrvatskih sportaša. Uskoro će se moći pogledati i film “Vatreni”, o stvaranju Hrvatske u Domovinskom ratu i uloge sportaša u tome, s posebnim naglaskom na legendarnu generaciju iz 1998. Tu su također i film “Tak je to bile” o Zagorskoj bojni u obrani južnog Velebita 1991. i 1992. godine, kao i “3069”, potresni film Jakova Sedlara o samoubojstvima hrvatskih branitelja.

The Croatian Project surađuje s Festivalom domoljubnog filma Gordan Lederer koji je pokrenut kako bi prikazivao istinu o hrvatskoj povijesti, posebno o Domovinskom ratu. Neki od filmova koji se sada u ovo vrijeme ograničenog kretanja mogu gledati na online platformi The Croatian Project su već bili prikazani u kino dvoranama diljem Hrvatske i inozemstva u sklopu festivala domoljubnog filma. S obzirom da sada nije moguće filmove prikazivati u kino dvoranama, možete ih pogledati ovdje.

Svakako preporučamo da pogledate ove filmove jer pružaju kvalitetan uvid u nedavna zbivanja u Republici Hrvatskoj i događaje predstavljaju objektivno, istinito i s domoljubnim potpisom.

www.za-dom.com

POVEZANE OBJAVE

Podržimo humanitarnu udruguspot_img

Možda će vas zanimati