Novinarka 24sata objavila fotomontažu Thompsona uz izrugivanje stihu ‘Za dom spremni’, pjevačev menadžment oštro odgovorio

Ivana Prgomet, novinarka 24sata, objavila je na svom portalu tekst o Marku Perkoviću Thompsonu, na koji je reagirao pjevačev menadžment koji se ogradio od tvrdnji izrečenih u spomenutom tekstu.

Novinarka je, iz tko zna kojeg razloga, odlučila brojati kvadrate i vrijednost Thompsonovih nekretnina, tvrdila kako se Thompson nalazi u izolaciji, što je demantirano, te objavila vrlo lošu fotomontažu koja prikazuje ‘Thompsona’ kako navodno roštilja u petak poslijepodne.

U članku je Thompsonova glava montirana na tijelo nekog čovjeka koji peče roštilj u nekom šatoru. Sve se to, prema tvrdnji novinarke dogodilo u petak poslijepodne, što menadžment opovrgava.

Priopćenje Thompsonovog menadžmenta povodom ovog teksta prenosimo u cijelosti:

Danas na blagdan Cvjetnice kada se hrvatski narod u molitvi i zajedništvu priprema za Veliki tjedan te dok se cijela država bori protiv koronavirusa, novinarka 24sata Ivana Prgomet šulja se oko Thompsonove obiteljske kuće, zapisuje je li mu tko dolazi u kuću, jesu li Thompson i njegova obitelj izlazili iz kuće, koliko je sagradio zidova na selu i tko zna što još radi ta opsjednuta takozvana novinarka.

O ovoj novinarki i mediju 24sata kao i njihovoj bolesnoj mržnji prema Thompsonu smo već pisali i prije.

Ivana Prgomet je sada išla i korak dalje pa je uz ovaj odurni tekst napravila sliku na koju je montirala Thompsonovu glavu na neku drugu osobu u nekakvom šatoru tvrdeći da je to Thompson koji je u petak pekao meso u svojoj kući u Splitu.
Kako bi čitatelje uvjerila u vjerodostojnost svoje montaže, kao autora slike je stavila agenciju “PixSell”, kojima smo uputili dopis i tražili dokaz o vjerodostojnosti slike.

Naravno, novinarka 24sata ne propušta priliku u pokušaju izrugivanja stihom “Za dom spremni” pjesme “Bojna Čavoglave” navodeći kako je Thompson u izolaciji što naravno nije istina. Njeno ruganje sa stihom iz Domovinskog rata stavljajući ga u kontekst ove bolesti pokazuje sav njen jad i nemoć novinarskog nesnalaženja u ovoj situaciji.

Thompson se u ovoj situaciji ponaša onako kao što bi se trebali i svi u našoj državi ponašati, a ne kao novinari 24sata koji i u ovoj situaciji pozivaju na podjelu i mržnju umjesto na zajedništvo i dobrotu. Thompson se ne šulja nikome oko kuće.
Kako bi zaštitio sebe, svoju obitelj i sve ostale, Thompson se pridržava uputa koje su mjerodavne institucije donijele i da ne zaboravimo, ne jede meso petkom 🙂
 kako tvrdi zaigrana novinarka.

Na kraju, poručili bi Ivani Prgomet, 24sata i sličnima: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanidoma

– Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Uz tekstualni odgovor, pjevačev menadžment odgovorio je novinarki i fotografijom.

Mi se ovim putem pridružujemo menadžmentu u pozivanju svih da se pridržavaju mjera kako bi se ova situacija što prije riješila uz što manje posljedice i izražavamo nadu kako se novinari ozbiljnih medija više neće baviti fotomontažama i ulascima u privatne živote građana Republike Hrvatske.

Za kraj, donosimo izvornu fotografiju na koju je montirana glava Marka Perkovića Thompsona:

Izvor: depositphotos.com

POVEZANE OBJAVE

Podržimo humanitarnu udruguspot_img

Možda će vas zanimati